Vad händer?

Nu har det varit sol och helt underbart väder i flera dagar, då kan det inte bara ta slut helt plötsligt. Nu är det måln måln måln och storm så jag hoppas att det blir fint i kväll. Jag hatar dåligt väder.

OjOjOj va tiden går fort!!!

Nu har jag inte bloggat  på ett par dagar och det beror på det underbara vädret, det är ju helt sjukt hur fint väder det är, bara sol sol sol. Älskar det!!! JA JA men nu är jag här igen och skal redovisa dagarna, eller i alla fal det jag kommer ihåg.

LÖRDAG: Jag mamma och pappa tog båten ut till en holme där alice och dom låg eller det var mycket folk men inte så många jag kände, Vi bada typ hela dan och sedan såv jag i deras dåt ihop med dom, det var litte trångt men men det gick.
SÖNDAG: vaknade hos alice o dom ideras båt äfter en enormt varm natt, solade och badade hela dagen sedan träffade vi jonas kirre med mera folk, och så bada vi med dom och sedan var det dax för konsär på Läckö så då åkte vi till snikeviken och låg där och badade, åkte sedan in till läckö och sedan åkte jeg med pappa hem.
Jag och alice<3
MONDAG:Vacknade o då var det bara att åka ner till sandviken och bada, det var 22 grader i vattnet, så då försökte pappa lära mig att åka vattenskidor, hahaha det var tur att ni inte såg. men jaja tillslut kom jag upp och klarade åka några meter.Sedan var det bara solning och badning som gälde hela dagen, jag och emme var i spiken och åt glass på dagen och på ftermidagen åkte vi med båten till spiken och hämtade 4 kompisar till lisa. 26 grader i sandviken!!!
TISDAG: Tog båten till stan kl ca 1 och sedan så gick vi på sten , skulle köpa flytvästar på JGs men det blev en vatten leksák i stället, sedan handlade vi och sedan var det dax att åka hem igen då blev det mulet, När vi kom hem igen så hade brax kalas för han hade namnsdag så då grillade vi och sedan åkte vi på leksaken vi köpte idag äfter båten, det ar skit roligt.


Sola och bada.

Underbart väder idag med och enu en dag på bryggan, Åkte ner i morses och då var det redan 20 grader i vattnet så det var bara att börja dagen med ett morgondopp. Sedan solade jag och sedan kom fille och emme då metade vi och vi fick 2 mörtarr men sedan släpte vi i dom. Hela dagen har jag varit nere på bryggan och solat och badadt, på kvällen nu var det hela 23- 24 grader Ivattnet. Grilning blev det ju också så klart på kvällen. EN UNDERBAR DAG <3


Äntligen kommer kläderna.

Nu kommer kläderna!!!
Här är kläderna jag köpte i kalmar:
1
 Luvtröja från BikBok
2Röda chinos från Gina treco
3Jeans skjorts från karlings
4T-shirt från disel 

 Och nu kommer REA fynden från rydens:
1T-shirt från Edd hardy
2Luvtröja från We
3Tröja från We

Kläder och litte annat!!!

bilder på kläderna jag köpte i kalmar kommer senare, pga att jag måste såva och att datorn är seg. måste också tillägga att kalmar är en väldigt fin sommar stad och att de hade mycket roliga afärer.

 Men nu till idag, idag så vaknade jag i sjöboden för jag och emme har såvit där, vi gick upp och sedan så kom mamma lisa hanna anica mimmi och ingela så då åt vi frukost och sedan var det bara att sola och bada hela dagen. Jag och emme har också varit i spiken 1 gång idag och köpt glass, sedan okte emme och hennes mamma hem och då äfter en stund så åkte även jag och mamma också hem, vi åkte till stan och handlade mat och tjuvkollade litte på rean som startar i morgon på Rydens där mamma jobbar, så då blev set litte kläder. På väen hem ifrån stan så åkte vi till mimmi och åt glass och hjälpte henne at vattna och så fick vi tomaten, morötter och hallon som hon hade plockat. Sedan åkte vi hem igen och ner till sandviken igen för att grilla och bada, jag och fille fiskade också, och vi fick facktidst en mört, haha vi brukar inte få fisk. Och  slutligen nu på kvällen så har jag pappa mamma och lena sat upp vårat party tält och sedan så var jag lisa tessan och patrik nere vid sjön och badade.
Bilder på Dagens kap kommer senare pga samma anledning som varför de andra bilderna inte kommer.


hemma igen

Igår kom jag redan hem igen äfter 2 dagar på semester, det har varit roigt och vi har shoppat mycket.  Igår inan vi åkte hem så gick vi på stan hela tiden, jag köpte en tröja ett par chorts, ett par lång byxor och en t-shirt . Sedan köpte jag och mamma litte saker till lisa också. bilder  på kläderna kommer.
Idag har det varit finte väder och jag har varit med emme hela degen, vi har varit i spiken och köpt glass 2 gånger. Nu skal vi cykla ner till sjön och såva i sjöboden, 

emme och jag <3

snabb resa

idag åker jag och mamma till kalmar, vi kommer hem på onsdag igen så vi ses då. ha det bra :D <3

sjöslaget ;D

Igår så var det sjöslag ute på ena ö, o jag mamma och pappa va bjudna, så vi åkte dit. Det var massa folk och massa barn, o massa hundar. men vi hade skit roligt, de vuxna hade tipspromenad och litte andra lekar, medan vi andra typ bada o gjorde annat skoj.
 Under bar dag<3

Sommar?


Det skrivs nästan överalt på nätet att sommaren är på väg, och det hoppas jag värkligen. Det sägs att den kommer på tisdag och att det skal både bli varmt och soligt.
HOPPAS VÄRKLIGEN PÅ DET!!!

uppe kl halv 8

Idag så var det bara att gå upp kl halv 8 för att jobba, som ni kanske har förståt så jobbar jag inte särskilt mycket, men jag är bara extra arbetare. Men ialla fal så slutade jag kl 3 och då hade jag och therese städat 4 hus och gjor frukost. Sedan var det bara att dra hem och kolla om någon var hemma!!!  Pappa var hema och lagade mat, men mamma var i stan för att hämta Lisa när hon kom till stan, lisa har varit och tältat på kusten i 4 dagar, men när de kom hen så fick jag en Me to yuo nalle av henne =). Sedan åt vi och sedan blev det fint väder så då åkte vi ner till sjn och dit kom också Clary KIm  Felix Anelie Orvar Therese och våran familj då.


Tack för att du läste. om du nu läste.


Kållandsö runt

Idag så tog jag mamma och pappa båten och åkte kållandsö runt, Första stoppet blev vid brostugan!!! och där blev vi kvara ett tag.

Sedan fortsatte vi, och vi körde och körde och tillslut så stanade vi igen på nåt ställe,(pappa kalade det för lagunen) och där solade vi och badade.


sedan bar det av igen, och nästa stopp var Marina, där stanade vi och åt. sedan åkte vi hem!!! Har varit en hel kul dag med sol men ganska mycket blåst!!!
 

Blått?



Det skrivs överalt, på nätet, i tidningar ja överalt att innefärgen just nu är blått. Själv tycker jag att det är jätte bra, men endel tycker att det är trist. Men det jag tycker är bra med den färgen är att nästan alla passar i den för det fin ju så många olika nyanser!!! 

Mamma Mia


Dagens kläder:
We t-shirt
Brittinger tröja
veromoda skjorts
solglasögon ur & pen


Mamma Mia!

Idag på kvällen så var jag mamma och mimmi (momor) på bio och såg filmen Mamma Mia. Mimmi och mamma har ju set den förut och mimmi tycker den är hur bra som hälst, Mamma tycker vel också att den är bra men kanske inte lika mycket som mimmi, själv var det första gången jag såg filmen och jag tyckte också att den var bra, men jag är inte så mycket för såna filmer, tycker mera om filmen med lite mera fart. Men det var ju en bra film men mycket bra musik, en film jag skulle rekomendera, men jag skulle nog ge den kanske betyg 3/5.


ont i halsen


Har fruktansvärt ont i halsen, gör så ont så jag kan bara drika varma saker. Varm choklad är vldigt gott. Någon som vet något bra tipps till mig för att få bort det onda?!

i går så åkte vi till spiken med båten men men sedan blev det mulet och regn så då fick vi åka hem igen,  När vi kom hem igen så målade vi i stallet, det skal bli grått och gönt tror jag men vi har bara börgat måla grått, skal nog fortsätta sen.
Jag fattar inte varför det skal blåsa så hela tiden, det har blåst nåstan storm nu i ca 4 dagar, det är ju jätte jobbigt, för även om det är fint väder så går det ju knapast inte att vara ute för man blir ju helt galen på blåsten. Även om det inte är så fint väder men endå!!!
Och nu tills idag, när jag vaknade i morses så hörde jag att mamma pratade i telefon men mimmi, de pratade om at någon hade snott ett kasaskåp? När jag sedan gick upp berättade mamma att någon hade snott ett kassaskåp i mimmis brors hus! värsta läskit ju, och inatt när de såv!!! jag fattar inte hur folk vågar göra sånt aså!!! Det är u helt galet!!!
Nu skal jag mamma och pappa åka och fika och i kväll skal jag mamma och mimmi gå på bio, Mamma mia!!!

Sjön, kallas och semäster!!!



Idag äfter frukost så cyklade jag mamma och pappa ner till sandviken för att ta båten till Läckö, när vi kom dit så gik vi till Läckö fiket och skulle fika men då var det inte uppet för kl var halv 1 och det uppnade kl1 så då fick vi vänta drä i ca 1 halv timma. Men sean fikade vi och sedan så gick vi tillbaks till båten och var där och solade men sedan så åkte vi hem igen. Och när vi kom hem igen så åt vi och sedan så gick vi till Emme för hennes mamma fyller år idag (GRATTS) och idag så fyller ju Viktoria år också eller?... 


Kläderna på kallaset blev:
Jenny Helström skjorta
Acne jeans
och skarf

Föresten så gömde jag säga att idag så åkte min syster på kamping semester till smögen, med Hanna och Johanna. Hoppas ni har det roligt!!!

madonna!!!

Fick reda på att Madonnas bror Cristoper Ciccone släpper en bok nästa tisdag, det sägs att den skal handla om deras barndom, deras tid tillsamans och hur deras kontakt har glidit isär den senaste tiden. Boken hetter Life with my sister Madonna, den tror jag att jag skal försöka ta mig igenom!!!

Grattis farfar!!!

Nu har vi varit nere vid sandviken på kallas, för farfra har haft kallas, hen fylde 66 tror jag (GRATTIS). Vi åt först Lax och sedan så blev det jordgubbsårta, glass och mera jordgubbar. Det var skit gott. Sedan så var jag mamma och Lisa ute och gick, och nu är jag hemma igen.

Måste säga att jag fick värsta iden i morses om hur jag skal göra om i mit rum!!!

Emme!!!

Idag har Emme varit här! Vi har haft jätte roligt och lagat mat och spelat spel och hoppat studsmatta med mera, men snart skal jag cykla till sandviken för där skal farfar ha kallas på bryggan!!! Soliga hälsningar från en glad tjej!!!
HAHA härlig bild på mig o Emme sen sommaren-07

gårdagen!!!

Igårså cyklade jag Emme och Stina till spiken och köpte glass och sedan äfter det så cyklade vi hem igen och åt. Äfter det så tog vi båten och åkte en sväng, vi åkte till spiken igen och köpte glass igen och sedan så åkte vi en sväng men sedan så märkte vi att vi inte hade så mycket bränsle så då var det bara att dra hem igen. Och när vi kom hem igen så märkte jag att jag hade fåt punka!

Emme och Stina äter glass på psiken!!!

Konsär!!!

Igår var det konsär på Läcköslått och så klart så var jag där med min kära Alice. och så hära såg jag ut.

Svarta chinos från Monkey
Herr skjorta från Disel
skor från Vagabond


 De första som uppträde var calaisa,  det var la ganska bra men det va inget drag presis i deras låtar så det va litte segt. Så då gick vi mäst omkring och pratade med folk. Vi träffade Tova Emelie Stina JuliajJulial Ella Malinh Jossej med mera!!!


Sedan var det dax för Jill att komma upp på senen och då blev det dästo mera drag, mycket folk börgade dra sig framåt mot cenen.

 Men äfter det så var det dax för dagens höjdpungt, jo Magnus Uggla!!! Då var alla igång och dansade och hoppade och det var värsta draget. Hadde jätte roligt!

Men sedan var det roliga slut och då var det dax för mig att säga adjö till Alice som skull åka på båtsemester och sedan var det bara at ta cyken och cykla med Emme och Stina hem.
Jag och Alice<3

Cristiano Ronaldo flytta eller inte?

Cristiano Ronaldo vill flytta. Real Madrid vill köpa. Manchester United vägrar att sälja. Nu ger sig Fifas president Sepp Blatter in i debatten. Han tycker att Ronaldo ska få flytta. Läs mera här!!!

Dagen!!!

vaknade kl ca 11 och då gick jag ner och åt frukost med mamma sedan åkte vi ner till sandviken och solade. Sedan kom Anelie Tova och Majsan, och då äfter ett tag så åkte jag och Tova och hämtade Alice på läckö, men när vi kom dit så ringde de och sa att Alice var i sandviken för de trode inte att vi skulle kuna åka båt för det var så låsigt, (men det klarade vi ) men då fick vi åka tillbaks igen och där var hon, sedan rästen av dagen har jag varit med dem och sedan på kvällen så skjutsade jag och pappa hem Alice men våran nya båt!!!

Har haft en rolig deg har, du det?

HossJosseMedMera.

Idag så åkte jag med pappa till stan för att åka till Josse, hela dagen har varit solig och rolig. Vi har solat nästan hela dagen på villabadet och då kom Emilia Axen också en stund. Sedan så har vi hoppat studsmatta och gjort litte andra saker. Sedan komm pappa och hämtade mig och då var det bara att åka ner till bryggan och bada, direkt därifrån till fotbollsträningen och sedan direkt ner till sandviken igen och bada och grilla, men nu är jag hemma igen!!!

Josse och Emilia <3

TACK FÖR EN ROLIG DAG <3

Shoppin & Besluts ångest.



Idag var jag lisa mimmi mamma och ingela i Jönköpin och shoppade, vi gick på ikea och i a6 i massa andra afärer, jag hittade en massa roliga saker men som vanligt så fick jag besluts ångest och bröt ihop. Men jag köpte litte grejor endå på ikea och lisa köpte en massa saker och ingela med, men mamma och mimmi låg litte lågt idag. Men jag har haft en rolig dag och i morgon kommer det nog också att bli kul för då skal jag träffa Josse.


Någon som kan något botemedel mot besluts ångest?

sofis mode!!!

Nu sitter jag här och läser sofis mode, det värkar som det skal vara mycket lösa grjor just nu, aså jag menar att det fins inte så mycket saker som sitter åt, i detta numret av Sofis mode var det mäst repotage, så jag tror jag skal gå och lägga mig och läsa litte snart. Jag längtar äfter nästa Glamour, undrar när en kommer?.

mimmi...

Idag har jag varit hos mimmi (mormor), vi har rensat rabatter, städat, lagat mat, set på film, varit på brostugan med mera... Vid ca 1 kom Simon och Kim, de har varit med nästan hela dagen. men vi har haft jätte roligt, i morgon skal jag mimmi mamma lisa och ingela åka till A6 och handla!!! hoppas det blir en under bar dag. Hoppas oxå att mimmis fot mår bättre.OCH NU VILL JAG HA SOL <3


FLIPP eller FLOPP?


VOLANGKJOLEN? vad tycker ni Flipp eller Flopp? 

Själv tycker jag att den är jätte gullig och så, men jag tycker att det är många som gör och köper lika dana som alla andra har! Det tycker jag är trist, men kjolen på bilden tycker jag är aldeles lagen, litte anorlunda altså.


regn



En solig dag nere på bryggan och grilning i solnedgången var det man hade hoppats på idag, men tyvär, så blev det inte. Istället så blev det en heldag med regn och nästintill storm, vaknade i morses och nästintill vägrade att gå upp ur sängen äfter 4 dagar med fint, soligt och varmt väder, det kändes helt omöjigt, men jag lyckades tillslut ta mig upp och ner köket för att äta frukost. Sedan dess har dagen varit regnin och grå hela tiden, det var uppehål i ca 1/2 tima förut och då passade jag på att åka ner till bryggan för att kolla till båten. Sedan blev det regn igen och jag har inte orkat göra någonting. Kollade på reprisen på em finalen förut, spanien-tyskland, det var ju ganska roligt men ganska segt efter som att jag redan har set den 2 gånger. Nu hoppas jag på bättre väder i morgon och då skal jag till mimmi, det ska bli skoj.


Sjösättning!!!



Igår var det underbart väder och jag mamma och Lisa var nere vid sjön hela dagen och solade och badade. På Äfter midagen kom pappa och då sjösatte vi (vet vi är lite sega men sådant är livet), sedan grejade jag och pappa i båten på kvällen och sedan gjorde jag ett kort till Annelie som fyller år idag,  I gårkväll grilade vi även i sandviken, då kändes det värkligen som sommar. Idag har jag däremot varit hemma ensam hela dagen, eller det har ju varit varit varmt och skönt väder så jag har varit nere vid sandviken och solat och badat idag igen, vid ca 1 padlade jag mig över till Lisa för att köpa glass, (hon jobbar på Läckö strandgård presis intill). Sedan kom pappa och Lisa ner till sandviken o då åt jag, sedan körde vi över båten från frusviken till sandviken. Äfter det har vi varit hos Annelie för hon hade kallas och mamma och pappa är fortfarande kvar där men jag och lisa gick hem för ca en halv timma sedan. Hoppas på fint väder i morgon, o he det gött ;P


Sommar & sol

Idag har det varit en helt undrebar dag!!! Sol, varmt och inte så mycket blåst. Men det dåliga var att det är svin kalt i vattnet. Får hoppas på varmare i morgon. Men annars så har jag varit nere vid sjön hela dagen och solat. Kl 2 kom Lisa ner för då hade hon slutat jobba och sedan vid ca 3 kom pappa men mat, (kykling salad blev de) gott gott. På kvällen så kom det massa folk så då spelade vi vollyboll, det var jag, Lisa, Therese, Tobbe, Kím, Fille, Robin och Coffe. Det var roligt och sedan senare på kvällen så cyklade jag och Emme till spiken och köpte glass och på vägen dit så fick jag pungtering. xD  Har haft en under bar dag i solen :D

Göteborg idag!!!

Idag gick jag upp kl 5 för jag och mamma skulle åka till stan kl 6 för att träffa mammas jobbakompis och åka till Göteborg för att köpa in kläder till affären Rydens som mamma jobbar på. Vi var framme i Göteborg hos första sälgaren kl 8.00 och vi var fördiga hos sista sälgaren kl ca 18.30.
 Klädmärkena vi har varit på!!! 
Då var vi trööta och hungriga så vi bestämde os för att gå in på Allum köpsentra i Partille för att äta, då märkte vi att det var uppet ända tills kl 20.00 så då gick vi i litte affärer också. Jag köpte ett par skor från märket Vagabond, och litte grejor i Panduro affären. Sedan så var det dags att börga dra sig hemåt men då var jag så trööt så då somnade jag. Tack för en rolig dag <3
Mina nya skor!!!

Nu käns det som sommaren har kommit!!!

 Sommar och sol, då blev jag tvungen att ta litte ego bilder xD

Igår kändesdet som om somaren var på gång, eller det var i alla fal sol och gansa varmt om man hitade lä, men det va ju inte så lätt efter som det nästan blåste storm. Men nu till vad jag gjorde i går, Jag tog bussen till stan och där träffade jag Josse. Vi gick på stan och hittade litte små saken och så fickade vi. men sedan så åkte vi till Josse och åt och hoppade studsmatta med mera. Men sedan var det dax för mig att åka med mamma hem. Tack för en rolig dag<3
 


RSS 2.0