Första dagen på jobbet!

Idag var jag nere på Läckö strandgård och hjälpte till att jobba. Började kl 8 så jag fick gå upp kl 7.30 men sedan bar det av på cykel till jobbet. Först gjorde vi frukost sedan städade vi. det var ganska jobbt men dagen gick världigt fort. Jag cyklade hem igen vid va 13.30 då hade vi städat 3 hus och jag var skit tröt så då gick jag o la mig på studsmattan. och där somnade jag in i mina drömmar. 
PÖSS PÅ DAGEN

Spaniens EM guld



Vilken match!!! Jag kan inte fatta att det är sant, Spanien EM GULD. Jag tycker att det är helt underbart, vilken vilja de hade, Torres o vilke mål. Men jag tycker ändå att Xavi är gymm och att Silva är så himla himla hmla bra aså. Spanien var det laget som ville, Spanien var det laget som kämpade enda in i sista sekunden. Det som var synd var att Villa inte var med i finalen, men men de var ju grymma endå och även om han inte var med i finalen så är han ju en utav de spelarna som spelade Spanien till final. O Casillas du är gymm. Detta EM är ett EM man kommer ha svårt att glömma!!!
 Spanien det laget som hade viljan, det laget som värklien kämpade!!!

ojojoj va dagarna går fort

I Torsdags så var jag Lisa och Mamma först hos tandläkaren för att Lisa skulle dit, sedan åkte vi och plockade jordgubbar i Råda, SKIT GOTT.
 Torsdagens autfit bestod av: Repaly Jeans, HM linne, Replay T-shirt,(Esprit skor som inte är med på bilden)


Sedan till Fredagen, då var det Rix fm festival i lilla staden Lidköping!!! men på förmidagen kom Josse Erika och Alice hit. Sedan åkte vi till Alice och därifrån tog vi bussen till stan. Det var ganska trist i staden så vi åkte till Erika kl ca 10 och sedan kom pappa och hämtade mig där och så åkte vi hem, men derekt äfter hemfärden så drog jag Jonas Fille och Emme ner till sandviken för att såva i sjöboa. somnade inte fören kl ca 6 i morses så är ganska tröt nu.
Från höger: Erika Josse och Alice, på väg till bussen.<3

skor!

Jag skulle så gärna vilja kunna gå i högklackade skor men jag tycker att det är så himla svårt och att det gör så himla ont i fötterna!!! O jag vet inte vad det är för fel på mig för jag hittar inga fina skor som inte är högklackade!!! Är det någon som har något bra tips till mig på tex, en bra afär med anorlunda fina skor eller någon som har värsta knepet till någon som vill lära sig att gå i högklackat?


Gulligt?




Jag tycker att det är otroligt gulligt!!! men aså jag har tängt, vem skulle igentlige gå kläd så hära en dag till skolan eller jobbet? Jag tror facktidst inte att jag skulle kunna göra det, o jag tror facktidst inte att jag skulle sminka mig så hära en dag om jag skulle gå på stan heller!!!

Så gulligt en så för mycket!!!!

Stan med min kära kusse!!!

Hej idag var jag med min kusin i stan, vi tog bussen in till stan kl 12, haha ja ni skulle varit med för då skulle ni fattat det roliga men jag tror inte det är någon ide att berätta det här, för det är ganska trasligt. men men vi kom till stan och då gick vi till farfar för vi skulle åka med en sväng på rörstrands tåget som han kör. Vi åkte och sedan gick vi och åt med pappa och sedan åkte vi hem. När jag kom hem så bytte jag om för jag tänkte att det var fotbolls träning men pesis när jag skulle cykla så kom jag o tänka på att det kanske inte var det , o det var det inte, men jag har facktidst motionerat endå för jag o Lisa har åkt rundan på rolerblades. haha xD det var roligt. o nuhar vi ätit kvälsmat, så nu vet ag inte vad jag skal göra.


Tack för en rolig dag <3

Gårdagen!!!

Gårdagen så väkte mamma mig kl 8 för då skulle vi sunga för pappa och ge han presenter för han fylde år. Sedan åkte pappa och Lisa och jobbade men mamma och jag var hemma på förmidagen sedan när Lisa sluta jobbet så åkte vi till skövde för att gå i affärer, jag köpte bara en We t-shirt men Lisa köpte en hel del. sedan åkte vi hem igen och då kom farmor och farfar med mera för då hade pappa kallas. Så han tyvär inte blogga då!!!!


GRATTIS  PAPPA<3

Emme har varit här :D


  • I går kväll så cyklade jag till Emme för att vi skulle hitta på något , sedan bestämde vi med Fille, Jonas och Kirre att vi skull såva i sjöboden med dem, men först kollade vi på fotboll, Spanien-Italien. ÄLSKA SPANIEN<3, ASÅ FAN ATT HOLLAND ÅKTE UT. jaja men sen äfter fotbollen i alla fal så skulle vi cykla till sjöboden och då ringde de o sa att de inte unde. det var surt. Men det kanske va lika bra de, för senare på kvällen eller natten så blev det åska!!! (Hjälp)  Å presis när jag sa till Emme att jag inte var rädd för åska längre så kom det värsta smällen så jag bara skrek. hah  jag kanske är lite räd fortfarande. Men sedan somnade vi sött och vaknade inte fören ca 12 idag, då gick vi upp och som vanligt så kikade vi utt i det tråkiga vädret som värkar ha kommit för att stanna. Aså jag vill bara dra till värmen och solaen för den värkar inte komma till hit. Så dena dag har jag och Emme spenderat för det mästa inne, men mitt på dagen så var det facktidst litte sol så då var vi ute och hoppade studsmatta och grejade litte.  Vid ca 6 åkte Emme hem och sedan däss har det inte hänt så mkt, eller Melwin och Jakob har varit här en sväng.


  • Här kommer litte roliga minnen med Emme<3

              

    


midsommar<3

Hej nu är jag här igen och har haft fult upp hela tiden under hälgen har facktidst inte varit hemma någonting. Så då kanske ni förstår varför jag inte varit här. Men nu är allt firande över och nu är jag hemma igen, har tyvär inte tagit särskilt många kort men något tenkte jag ladda upp neranför sedan. Men ialla fal så kan jag börja med midsommar degen: det var som vanligt inte särskilt fint väder men ag åkte till Alice, först var vi hemma hos henne och åt med hennes mormor och morfar, sedan så åkte vi ner till deras båt de hade på läckö. Vi packade upp och sedan så gick vi till någras stuaga där var vi nästan hala äfternidagen och litte av kvällen. sedan gick vi till baks till båtarna på läckö, då hade pappa och mamma kommit dit (tyker det är riktigt tråkigt att vi inte har någån båt vi kan såva i i år bara en uppen). På kvällen var vi där och gjorde litte alt möjligt. sedan på Lördag så vaknade jag ju då i alice och hennes familjs båt och då fylde Anette år  (alice mamma). vi vaknade inte fören kl ca 11. så då gick vi direkt och åt istälet för att äta frukost. Sedan gick vi en sväng på marknaden på läckö och sedan så såg vi på film och grejade litte. På kvällen så kom mamma och pappa igen och då grillade vi och sedan gick vi vandring på lcköslott. Sedan var det dax för mig att åka med mamma och pappa hem och såva.


Jag vill tack familjen johansson för att jag har fåt vara med dem hela midsommarhälgen. 
alice l
          l
         V

Fotboll?

Nu sitter jag här och kollar på fotboll. Portugal- Tyskland, varför aså varför blir det inte som man vill?
först häjar man på sverige och då åker dom ur, sedan häjar men på portugal o det ser ju inte så bra ut efter som dom ligger under med 3-1  och det är bara 5 min kvar. så nu har jag bara ett hopp hvar och det är hollan, jag holler på er. kom igen nu!!!

matchen

Bilder sen vi kolla på matchen


 Surt att sverige förlora ;(
Men vi hade roligt endå!!! ;P

missat några dagar!!!



Jag börgar med Tisdag!!!!
Då var det fint väder och jag mamma och Lisa (syster) var vi nere vid bryggan och solade men det var svinkalt i vattnet sådet gick knappast att bada, men sedan på äftermidagen så cyklade jag till Alice och där såv jag över.


Onsdag så var jag och Alice i stan vi köpte litte små skit och  blå gul färg till kvällen för då var det ju dax att se på fotboll, men innan den stora fotbollsmatchen s skulle vi själva träna.

alice idag

Idag har alice varit här och vi har åkt rolerblades, haha vi är grymma. Oså har vi börgat sy en klänning xD haha det är as snygg. men sedan var det dax för mig att åka till kvarnen för att grilla. och nu är vi hemma igen och nu har jag kollat på tyskland österike men det är paus och nu börgar det snart igen. men matchen är ju helt galen men kul jag menar båda lagledarna har blivet utviseda xD men ska dra och kolla nu gen vi ses.

en komentar.

måste lägga in en komentar och skriva att jag tycker att det är super roligt att någon äntligen har tagit tag i vårat lag och anmält os till 2 cupper den 2 och 10 agusti. <3

sundag!

Dagen har varit ganska lugn. kom hem vid ca 1 äfter att ha såvit i sjöboden med fille och jonas. äfter det så har jag slappt fram till kl 4 då var det bara att packa väskan för att dra till örslösa och spela match men damlaget. kulkul, super kul att spela match igen, ver länge sedan nu. men nu är jag hemma igen och har ätit så jag tror att jag ska tryka på tv snart o kolla fal det är nån rolig fotbolls match. pöss o kram skum banan <3

gårdagen

Gårdagen var en lång dag. på förmidagen hände inte särskilt mycket men sedan kl 6 så hade mofar kallas men jag kollade på sverige-spanien så klart. surt att de förlora lixom mål när det var 1 minut kvar :(. jaja men sedan drog vi hem och jag, jonas och fille åkte ner till sandviken för att såva där. vi låg och pratae till ca, e jag vet inte vad klokan var för vi hade ingen. men vi somnade tillslut ialla fal och såv gott hela natten.

fredagen var lång!

Igår fredag var det skolavslutning!!! Äfter det var jag hos mimmi (mormor) och dår var oxå simon. vi var och fikade på brostugan och så badade vi i simons pool. Sedan kom pappa och hämtade mig. vi åkte hem och gjorde litt alt mjligt, sedsan ringde jag josse och då bestämde vi os för att gå på try it på kvällen. pappa skjutsade in mig till henne och sedan såg vi på fotboll och sedan var det bara att dra till stan. Där var det mycket folk och vi sjöng singstar och va med i 3-kamp och dansade och hade roligt. kom 3:a i singstar xD. jasse van 3-kampen och singstaren. Grattis josse! PS: OM NI INTE HAR NÅGONTING ATT GÖRA SÅ GÅ IN PÅ http://kandisfrissan.veckorevyn.com/ OCH KOLLA VILKEN KÄNDIS FRILLA DU PASSAR I.

idag

kläningen på bilden skal ag ha på mig på skolavslutningen i morgon och den är köpt på Rydens i Lidköping. Men nu till vad som har hänt idag. vi hade vollybol tunering med arbets laget idag och det var mycket roligt.vårat lag kom 3a. sedan slutade vi kl 12 och då kom mimmi och morfar och hämtade mig, vi åkte hem och åt och sedan åkte de hem till sig. Då somnade jag och vaknade inte fören det var dax att cykla till träningen. vi tränade och sedan fick jag reda på att jag var uttagen till en damlagsmatch på sundag , nu är jag nervös :S

kul med tjejorna

Idag var det skola men vi kollade bara på film och 9 ornas brändbolls tunering, sedan åkte jag med josse hem och sedan åkte vi till erika och där var emma. vi lirade erika och sa att vi skulle hem men då åkte vi till stina och dit kom saxen, sumpan och lovisa. Då åkte vi tillbaks till erika med en nalle som vi skulle ge henne för att vi önskar lycka till på operationen i morgon. Sedan stanade vi hos erika och hade jätteroligt. Men sedan var det dax för mig att åka hem och träna fotboll idag igen, träningen var kul och nu sitter jag här och skriver igen, tror jag ska se på fotboll snart. föresten får inte glöma säga att kjolen på bilden är den jag srev om igår och idag fick jag den av pappa TACK!!! Tack för en rolig dag alla tjejor <3

Sverige mot Grekland

Nu är det paus, och jag måste gå å toa för det är ju så spänande så jag kissar snart ner mig. Jag håller verkligen tummarna för att ni skal vinna!!! Jag är ett TROGET sverige fäns<3

nu kommer det

Fiket jag pratade om förut heter Mollys och jag tyckte att de hade världigt god glass och jordgubbs paj, och aFfären hetter Andrey och jag jag tror att den är ganska ny öppnad, men de hade fina kläder, inte bara tunikan för jag hittade en kjol också som jag ångrar att jag inte köpte.

FäRg!!!

Hej idag har jag varit en sväng på stan äfter skolan med mamma och Lisa. Då fick jag och lisa dena färgglada tunika av mamma, TACK, vi var också och fikade på ett jätte gott fik, kommer tyvär inte ihåg vad det heter men jag återkommer med vad det hette och vad afären jag köpte tuikan i heter. Äfter det så åkte vi i alla fal hem och då var det nästan bara att byta om till fotbollskläder och cykla iväg för att träna. Träningen var rolig och nu är jag hemma igen. ;)

skor

Dagen till ära har jag varit en litten stund på äftermidagen i stan, jag åkte dit för att jag skulle titta äfter skor till skolavslutningen. Jag hittade dise och köpte dem. Ska inte glöma säga att jag har varit hos Alice en sväng idag oxå och kollat på deras kattungar de fick i morses, Jätte gulliga ;D

3 måsten


fredag & lördag & sundag

litte kort om dise dagarna, fredag: alice var här, vi var i sandviken hela dagen sedan cyklade hon hem, och pappa jag och lisa åkte ring xD<3 lördag: var i sandviken till kl ca 5 då åkte jag till mimmi och var där tills lisa och mamma hade varit och ridit i skara. sundag: varit i sandviken hela dagen men tyvär har det blåst fel vind så det har varti kalt i vatnet. Dise dagar har oxå haft underbart sommar väder och jag hoppas att det kommer fortsäta så!!!

torsdag

Skola från kl 10 till 12 idag, sedan åkte jag med pär hem och ner till sandviken, där var mimmi mamma och ingla, vi solade och badade. sedan åkte mamma och pappa på hemlig resa, och jag cyklade på fotbolls träning, äfter tittade jag och alice och några flera på a-laget när de spelade match (de förlorade med 2-1). Jag och alive cyklade hem till mig och åt, sedan kom fille och vi cyklade till sandviken och bada, vi cyklade hem igen och grejade litte sedan åkte fille hem och jag och alice gick o la os tack för en underbar dag <3

Dagen

skola idag och äfter skolan åkte jag bussen hem, jag och axel gick nästan hela vägen hem men sedan kom hans pappa och så åkte jag med dem.Pappa och lisa kom hem och vi åkte ner till sandviken och badade det var 21 grader i vattnet. sedan åkte hem och cyklade till fotbollen, tränade sedan cyklade hem igen. Tog ett kväls dopp och sedan åkte hem och planterade jordgubbar. nu har jag ätit kvälsmat!!!

BaDa

560324-23



sa ju förut att jag skule dra och bada, nu är jag hemma igen och jag måste bara säga en sak, 21 grader i vattnet och solnedgång det är UNDERBART <3

Om dena dag

Igår var det kanival och jag kom hem ganska sent s då orkade jag inte skriva, men jag kan säga att jag var med josse på kanivalen och vi hade jätte roligt!!! och nu till idag. skola var det ju som vanigt och vi fick sluta kl ca kvart övet 2, då gick jag och emme in till stan och kollade runt lite, emme tog bussen hem och jag var kvar i stan och väntade på pappa, jag och pappa åkte och köpte jordgubbeplantor och sedan åkte vi hem. cyklade till fotbollen och tränade med damlaget ROLIGT, cyklade hem igen och nu har jag kollat på gossip girl ( men nu är det paus )ska se färdigt sedan dra ner til sjön och bada!!!

En dag värd att komma ihåg!!!

560324-20



Dena dagen har varit helt underbar, jag menar det är ju bara 1 juni och helt underbart väder. Vaknade kl ca halv 11 och drog ner till sandviken (sjön) där åt jag frukost, sedan kl ca 1 tog jag och pappa Doris (jollen) till läckö, där möte vi upp Aice, sedan åkte jag och Alice till en ö där det var massor med folk, där har vi varit hela dagen och solat och badat. sedan på äftermidagen åkte vi till Alice och badade i hennes pool. äfter det kom mamma och hämtade mig för då skulle vi til sandviken och äta med halva släckten. och nu äntligen så stier jag här och skriver i min blogg, men tyvär så ska jag dra nu och vattna mina små land ute i trädgården så att de inte dör. Tack för en trevlig dag!!! <3

hej igen!!

560324-19


på bilden är det mighty beans som jag samlade på för några år sedan, jag har en samling där några fattas. Om du har några och vill sälja dem så skriv gärna.

idag åkte jag med mamma till stan när hon jobbade sedan cyklade jag med Erika och Stina till klassfotbollen och kollade litte,sedan kl 4 när mamma slutade så åkte vi hem och gjorde i ordning till kallaset som vi hade kl 7 och nu har jag lisa och fille varit ute och åkt rolerblades och cyklat. Glömde säga att jag fick ett par solglasögon av mammas chef för att jag var med och jobbare i ca 2 tim. TACK!!!

Skrev ju inte igår så mu skriver jag litte om det!!!
Lisa fylde år GRATTIS SYSTER<3 och så var det ju skola som vanligt och det var ganska roligt vi avslutade våran hälsovecka med tipspromenad och bränboll. jag och Emme tog tidiga bussen hem och åkte till sandviken och solade och badade det var 18 grader i vattnet. sedan grillade vi i sandviken med farmor och farfar.

RSS 2.0