Göteborg!!!

Idag bar det av till göteborg. Mamma lisa alice och anette var med. Vi har gåt i afärer hela dagen och endel bra köp har man vel gjort, men bilder på det har jag inte orkat ladda över till datorn idag, tror de kommer i mon. Men trevligt och gött har vi haft det. Men det kääns i benen och fötterna att man har gått hela dagen.  HoPPs DId´N dag Hra AVARiT bra OXå!!!<3

Flyta på dej så att jag kan sitta där!!!

Så sa pappa presis.  Men nu sitter jag äntligen här igen.

Dagen har varit bra,  jag vaknade kl 12 (när lisa väckte mig) och då var jag ganska pigg facktidst. Gick up och åt och sedan så var det nästan dags med frukost direkt, för kl halv 3 kom bussen som jag skulle åka med för då skulle ag till stan och träna innebandy.  Äfter träningen så kom mamma och hämtade mig och sedan så åkta vi hem, nu har vi ätit och nu skal jag kolla på tv.

Hoppas din dag har varit bra!!!

Imon är det Götaborg med Mamma alice och anette kanske lisa oxå!!!<3

ops hur kunde jag glömma?

Jag glömde nämna att det blev av, igår så var jag och josse hos daniel på kvällen josef var med också!, vi såg på film (the grudge 2) en riktig skräkkis, fy fan säger jag bara, och i går natt när jag skulle såva så tänkte jag på det hela tiden :(. jaja ja somnade tillslut. men det var facktidst riktigt roligt igår aså. vi åt godis och pratade määst, och kollade i skolkatalogen xD, har du hittat han josse?.. ja vi hade skit roligt helt änkelt, men jag undrar hur det gick för josef när han skulle gå till sina föräldrar igår!!! jag skule aldrig vågat det äfter den filmen... xD

Puss på den kvällen <3

Match och mimmi


Idag spelade vi match mot stöpen och van med 9-1 kändes gött. Nästa hälg är det ingen match så då får la jag va hemma hela häljen  ret gött det med, men äfter matchen så åkte vi hem och sedan så åkte jag mamma och lisa och hämtade spån  och sedan åkte vi till mimmi och morfar, vi fickade och sedan så åkte vi hem igen. Haft en goo dag det kan jag låva!!!

Gossip Girl

Jag säger bara en sak, och den saken är det enda som jag tänker på nu!!!
Vad kommer hända i Gossip Girl NÄSTA VECKA?  Jag är så himla nyfiken. Komme inte att kuna såva en blund på flera nätter, jag medar Gorgina och Dan, nej det funkar bara inte och ja alting blir bara så fel nu ju!!! Snälla spola fram tiden så att jag får se det!!! <3

Blogg eller devote

Blogg eller devote?
 ja det är frågan, har nu jort en blogg på devote också för att kolla vad jag tycker är bäst, vet änu inte riktigt vad jag tycker, det tar ju litte tid innan man lär sig allting.

www.TildaGustavsson.devote.se

vilken kväll!!!

jag nämde u under gårdagen att vi skulle till parken, det var så himla kul aså, har inte haft så roligt på skit länge!!! alla danska och hade skit roligt, va verkligen en lyckad kväll <3 alice och emme jag älskar er <3  roligaste parken ever <3

och när klockan slog 12 i natt så vet det Lineas födelsedag så då sjöng vi!!!
<3

I kläll bär det av till daniel för at kolla på film, eller jag tror at det blir ¨såi alla fal , men man vet ju aldrig!!! men ialla fal så hoppas jag på det!!!


parken

hejhej nu sitter jag hos alice och bloggar litte, vi skal snart till parken eller jela fal om ca 2 tim.  emme och alice har värsta skratt anfallet och jag fattar inte varför? jaja men nu skal vi snart byta om och göra i ordning os!!! har varit hos mimmi typ hala dan förutom på förmidagen för då var det skola men slutaade tidit och då åkte jag till mimmi och sedan så kom pappa och hämtade mej kl ca 6 och sedan var det bara att åka hem och sedan åka till alice direkt!!!


Ha en bra kväll!!! det skal jag i alla faal  pözz på er  <3

Vilken dag?

Jo idag är det trosdagen den 23/10 , och det innebär att i morgon är det parken!!! KULKUL, ska dit med alice och emme <3, men det innebär oxå att det bara är en skoladag kver tills där är höstlåv!!! Jag säver bara fy fan va gött!!!

Idag har det annars inte varit så roligt, tappade nycklarna igår, men idag så kom tova med dom för hon hade hittat dom, tack tovsing <3. sedan har vi haft engelska läxa och det var första gången på länge som jag tyckte att jag kunde glosorna.  Äfter skolan så kom ellens mamma och hämtade so i skola och skjutsade os till innebandyn. Tack för skjutsen!!! men sedan fick jag vänta på pappa tills han kom med mina träning kläder, Då hade jag ingen lust att träna och var hungrig och ´hedde och i huvet, men träningen gick ganska bra. Sedan var det dags att åka hem och då sa pappa att vi skulle på kallas till annica och pär så då var det bara att bytaom och åka iväg igen!!! Nu är jag hemma från kalaset och skal såva snart!!! orkar inte vara uppe längre, och längtar tills i mon <3

JajAJa

Jag bara älskart, idag så var det fotbolls träning , eller ja det är det varje onsdag men jag har inte kunat gå pga båtkursen som är samtidigt, men idag så blev det ingen kurs så ddå var det träning som gälde!!! skit roligt var det, vi var 4 pers xD Becca Kikki Alice och jag o så klart rolle oxå!!! vi hade skita roligt och det regnade och vi blev hur leriga som hälst!!! sedan åkte jag med alice hem och nu kom mamma och pappa och hämtade mig så nu är jag hemma igen!!!

skal snart äta och sedan blir det litte plugga och sedan sängen för mig tror jag!!! är skit trööt <3
Ha det bra <3

Parken?



På fredan är det parken!!!
då skal jag dit med alice och emme,
Kommer att bli skit sköj brudar <3
älskar er<3

20.00

Var klockan när jag börgade skriva detta inläg.

skolan idag var tråkig men vi hade hemkunskap och gjorde lax och potattis,GOTTGOTT VR DET!!! så jag slapp äta den ekliga skol maten idag.  Sista lektionen var det bad, Tack för skjutsen till badet erika <3  äfter badet kom mamma och skjutsade mig till konfan, konfan var som vanligt, ganska trist men tiden gick fort idag!!! så det var ju bra endå!!!

Nu sitter jag är och kollar på tv och vet inte vd jag skal göra, tänkte gå ut och köra litte fyrhjuling men jag tror pappa är ute och hjälper lisa så jag tror inte den är hemma. Så jag vet inte vad jag skal göra!!!


Hoppas mamma kommer ham snart, hon är på föräldramote för min klass och jag vil veta va de pratar om!!!


Dagens:

Idag så var det ju skola äfter som det är mondag, Fick reda på att jag fick MVG på musik provet. GöttGött, Annars så har skolan inte varit så jätte roligt!!!

Äfter skolan så åkte jag och josse tilll innebandyn. Träningen var sådär ;( Tyckte sjelv att det gick ganska bra men det verkade det inte som om min tränare tyckte det, Fick reda på att vi typ skal detla laget med 95 orna, någåt som jag verkligen inte vill, hoppas att jag missupfatta sitvationen för det är någort jag verkligen inte vill.

Nu är jag hemma igen och nu tror jag att vi skal äta snart så nu skal jag dra!!! ha det bra !!!<3

Hej då helgen!!!

HejHej, nu har jag set på Gossip Girl, Ett riktigt bra avsnitt idag tycker jag!!! Längtar redan till nästa avsnit, men det är ju inte förän nästa sundag, så jag får vel hoppas på en massa andra roligaa saker i mellan <3 Nästa sundag så är det ju låv äfter oxå så då längtar man ju litte extra!!! Men nu skal jag gå ner och plugga litte engelska. Fick reda på att vi har svenska prov och matte läxa förut oxå! Något jag måsta ha missat i skolan? Nån annan som inte heller viste det ? Nu måste jag i alla fal dra!!!


Ha det bra <3

Bilder

Nu kommer det litte bilder sen veckan!!!




jag och alice äfter båt kursen i onsdags <3

 
2 biler på min jacka jag köpte en annan dag <3


OCH slutligen en bild på mig!!!

Änu en vecka har gått

Ja så är det nämligen!!! Nu är det söndag och klockan är 15.46, så nu är sundagen snart över med. Ida´g har jag varit hemma hela dagen, pappa har lånat en fyrhjuling som vi kanska skal öpa, så det har mest blivit att jag har kört omkring på den hela dan. men jag har också varit i skogen och plockat svamp och  kollat i en pyssel tidning, tror jag skal beställa litte saker tills det är dags att göra julkort. Annars har det inte hänt så mkt idag!!!

Längtar tills i kväll då är det Gossip Girl <3 missa inte det

SOS

Orkade inte skriva nåt i går när jag kom hem, så du komer det litte om i går!!!


Åkte till stan i går kväll, träffade några och kollade färdigt på dans tävlingen i idrottens hus(grattis stina kom 8), sedan åkt vi till erika och sedan var vi hos jenny, vi var ute och gick en sväng, har inte varit så rädd på länge, blev jagade av nåra xD hahah. men vi han undan. sedan gick vi in och berättade spökhistorier. men sedan kom mamma och hämtade mig, så då var det vbara att åka hem och såva!!!


Skit roligt hade vi <3


INNEBANDY

idag så var det innebandy match. så då var man tvungan att åka till skan tidigt i morse, va van med 25-0 mot älvshög. bra tycker jag!!! sedan åkte vi hem igen, i bussen kollade vi på "en prinsessas dagbok 1" det var länge sedan jag såg den, ret bra igentligen.men nu har jag varit hemma i ca 1 tim och nu skal jag åka till stan o träffa erika och josse!!! ha en trevlig kläll!!! ses kanske igän när jag kommer hem, annars i mon <3

Dagens:

DAGENS:

BRA: inga läxor knapt next vecka
DÅLIGA: kunde inte va med nåra i kväll
LEDSAMA: tänker på dej ;(
GLADA: kollat på greveholm med mimmi
DRÖMM: tänker på dej jämt ;(
KLÄDER: trosor, bh, linne, linne, jeans. jacka, sockar, mussa, och vantar
LÅT: Duffy - Warwick Avenue
FÄRG: svart
SJUKDOM: trött
MÄNISKA: så monga
DJUR: älg loppor
SPORT: fotboll
FORDOM: buss
KÖP: jacka
MAT: mimmis mat
DRICKA: vatten
NYTTIGA: vatten
ONYTTIGA: choklad


GO NATT <3


Orka

DAGENS: Idag så har det varit skola som vanligt och sedan kom morfar och ämtade mig och sen åkte vi till mimmi, ja goch mimmi har plockat svamp och kollat på greveholm hela dagen och sedan kom mamma och hämtade mig, nu har vi ätit kollat på tv och  nu tror ja att jag skal såva snart har innebandy match i mon. Ha det bra pözz<3
Orkar inte blogga mera nu


A big bream

I går så var det fult upp hela dagen!!! Skola sedan åkte jag till mammas jobb rydens, sedan kom pappa och hämtade mig och så skulle jag åka hem och göra läxor litte innan det var dags att åka på förar intygs kurs (båt) Men när jag skulle göra läxos så somnade jag så då var jag tvungen att göra läxor när jag kom hem, derför han jag inte sitta vid datorn!!!


A big drean = i natt jag drömde något som jag aldrig drömt förut!!! men det får ni inte reda på vad xD haha isåna fal får ni fråga!!!


Dagen han annars gåt ret bra ,skola som vanligt då, fick tillbaka mit NO prov och fick VG, mkt bra enligt mig!!! Och så har vi gjort fördigt plancherna till julbalen!!! de blev sådär men det är skönt att vi är färdiga med dem. Äfter skolan så gick jag och josse till innebandyn för då var det träning och sedan kom pappa och hämtade mig och nu har jag gjort läxor och ätit så nu tror jag att jag skal prlova ut kläder tills i mon, för jag får altid panik på morgonen för jag vet aldrig vad jag skal ha på mig xD Nån som har förslag?


Dagens låt: Hahaha nu glömde jag av vad den heter, med det är en jullåt som jag o alice sjöng i skoaln
Dagens bra: VG på NOn
Dagens dåliga: Att min dröm inte var san xD

This day

Skola som valigt, fick tillbaka mina 2 svenska inlämningar, blev la ganska nöjd men kunde gjort bättre ifrån mig tror jag. Sedan gick jag till Therese och sedan så cyklade vi till konfan, äfter konfan så var det dags att åka hem, men innan det så åkte pappa och jag och kollade på en jacka på mammas jobb, vet ej om jag vill ha den?. Sedan åke vi ham och då åt jag och sedan badade jag badkar. har längtat äfter det hela dagen!!!. Sedan ar jag pluggat litte inför musik provet i mon, Önska mig lyck till tack <3

Hair




I have not a bad hair day,
Becuse my hair is never nice,
Thats it!!!

Nytt inlägg

Idag så har vi haft nåt konstigt FMS test i skolan, det var typ ett hälso/konditions test. Vi har fylt i lappar om hälsan och motion och massa saker, och gjort Flextest och ptyrke test och typ smidighets sakimoj. har varit en ganska rolig dag, vi slutade kl halv 2, så då tog jag bussen till mimmi och sedan har jag varit där tills kl halv 5 då pappa och lisa kom och hämtade mig. En helt KO dag enligt mig!!!


Helgen har varit hård!!!

3 innebandy matcher har vi spelat, först 2 st till sm kvalet men vi åkte ut och så en idag men den förlorade vi oxå( den idag var en serie match´) Igår kväll var jag hos alice och vi bastade och hade det bra. annars har det inte hänt så mkt, har inte hunit vara hemma så mkt men hellgen har varit bra!!!<3


(skerv ett skit långt inlägg förut men då cpade datorn sunder så det försvan, derför orkade jag inte skriva om!!!

Don't Worry Be Happy

Idag så har det varit en kanska jobbig dag, hade 4 läxor tills idag, men jag hade redan avklarat matte läxan och svenska inlämningen för några dagar sedan, så då var det bra engelska läxa och No prov kvar. No provet kunde väl gårt bättre men det kunde oxå gåt dåligare, vet inte riktigt vad jag skal säga om den men jag tror det gick ganska bra i alla fal. Engelska läxan var la inte så farlig den var som den alltid är och det gick ju som det brukar gå , ret ok!!! Sedan äfter skolan idag så var det bara att görja gå till idrottenshus för att träna innebandy och när vi nästan var framme så kom pappa och hämtade upp os, sedan var det träning och sedan hem, gött att komma hem en enda dag och käna att man värkligen inte behövde plugga läxor. Göttgött. Nu har ag ätit kvällsmat och sitter här och lysnar på en riktigt goo låt!!!
Tack för denna dag <3


Dagens låt: Holly Dolly Don't Worry Be Happy
Dagens bra: Att slippa plugga läxor
Dagens dåliga: No prov

Studiedag!!!

Igår var det studiedag. Det bästa som har hänt på länge tycker jag!!! Gick upp kl ca 9 för at åka med mamma till Mimmi, jag och mimmi gjorde No i ca 3 tim sedan var det dags att äta och sedan åka till staden en sväng, I stan så köpte jag ett par vanntar från Vila på mammas jobb (rydens). Vi var också och handlade litte småsaker på Hjärtbergs!!! Sedan åkte vi hem igen och då gick vi till skogen för att plocka svamp, vi han hitta ca 2 liter innan vi gick hem igen för då kom pappa och hämtade mig.
 
Åkte direkt från mimmi till Al!ce för kl halv 7 så börgade båtkursen (intyg för båt) i ottestadskolan, Kändes konstigt att vara inne där igen, har inte varit där sedan 6:an, hade min gamla gymnastik lärade som lärare!!!Kursen gick bra och kl kvart i 9 så kom pappa och hämtade mig och då var det bara att åka hem och plugga yterligare litte No till inför provet. Sedan var det dags att såva!!!

Mina vantar <3

Änu en dag har rulat fram!!!

Ja nu är det tisdag kväll och idag har man som vanligt varit i skolan och sedan äfter skolan så var det bara att dra till konfan, men vägen dit han jag bli så jävla förbanad flera gånger! Jag orkar fan inte mera nu, nu har jag fan inset det med. Först så fick jag stressa ret mö äfter gympan för att hinna med bussen till konfan och sedan så skule vi (jag och emma) gå av o då vägrade den förbanat jävla lata busschaufören stanna så då fick vi åka men till torget och sedan gå där ifrån, och det är ju inte så jääte kort presis, Sedan när vi gick så kom det en jävla bil jävel och stälde sig mit i hela vägen så det inte gick att komma förbi, jaja men den flytade på sig tillslut och så gick vi vidare, kom presis till konfan för den började så jag han inte äta nåt. Sedan så var konfan slut och pappa kom och hämtade mig, vi åkte och skulle köpa vintejacka, jag hittade en som jag vill ha, men det var vist en likadan som min systar Lisa har så den vågade jag inte köpa för då hade jag la fåt stryk eller nåt, vi var också och kollade på träningskläderna man han beställa på stadium aså IDK Lidköping såndära clubb bestälnings sak. Sedan var vi och åt och då tappade jag rödbetssalad på mina jeans och det var ju inte sådära jätte bra presis för det är ju inte så lätt att få bort. sedan tog jag ut pengar för att jag var skyldig min syster 300 kr och sedan åkte vi hem.  När vi kom hem så skula jag börja öva till mit NO prov som är på torsdag, men jag somnade och såv till kl ca 9 och så var det bara att äta kvälsmat och nu sitter jag här!!! TACK FÖR EN piss DAG!!!

Dagens låt: Tina turner - What´s love got to with it
Dagens bra:  Typ inget
Dagens dåliga: Typ allt

En annan sak som jag har märkt är att min engelasa bok är borta!!! Änu en jävligt bra sak!!!

/ Tilda*

Tjingeling

Idag så är det mondag och det inebar at det var skola igen (hatart) vi fick reda på på vilka sidor vi ska ha prov på i NOn på torsdag och jag säger bara , jag orkar inte längre!!! kan inte ni lärare bara inse att det är helt sjukt hur mycket läxer och skit vi har. Tycker fan synd om våran klass. Men som tur är her vi studiedag på onsdar så då är det la bara att plugga No hela dan. Imon har vi hemkunskapr prov som jag har övat på nu i ca 2 tim(sedan jag kom hem från träningen) och jag kan fortfarande ingenting!!! Dagen har med andra ord varit hur seg som hälst!!!


Dagens låt:
Sara Bareilles - Love Song
Dagens bra: Innebandy träningen va la kul!!!
Dagens dåliga: Piss NOn i skolan

O nu är det roliga över!!!

Ja det är så man säger när det är sundag kväll och snart dags att gå och lägga sig!!! Helgen har gåt riktigt fort och men som tur är vi lediga på onsdag(studiedag).
 
Idag gick jag upp kl 9 för att kl kvart i 11 skulle jag möta nåra i innebandyn utanför missionskyrkan i stan för att gå på gudstjänst, (äftersom vi konfimerar os så är vi ju tvugna) Gudstjensten höl på i 1 och en halv timma och det var bland det segaste som har hänt på länge. Men sedan var det bara att åka hem och plugga litte sedan dra till alice, jag o alice har spelar We rockband, set på a-laget när det spelade match (De blev 2-2, litte surt) och gjort litte andra saker. Men sedan var det dags för mig att åka hem och plugga inför hemkunskaps provet på tisdag.

Nu har jag presis set på Goosip girl som hade sesongsstart idag, Det var riktigt bra tycker jag, har facktidst längtat äfter det i flera dagar!!! Och nu längatar jag äfter nästa sundag så att jag kan få se nästa avsnitt.

Dagens låt: Gabriella Cilmi - Sweet about me
Dagens bra: Varit med Al!ce <3

Dagens dåliga: Seg gudstjenst


veckans köp!!!

I vekan så köpte jag ett par puma skor, riktigt snögga tycker jag facktidst!!! Bild --->

Sedan har jag oxå köpt ett par nya jeans, de är ett par baggy jeans från Diesel, Coola tycker jag, bild nedan ........

igår&idag

Igår så var det skola och sedan var jag hos mimmi heladagen!!! sedan på kvällen så åkte jag till josse och sedan så åkte vi till daniel och där var även sanden, vi såg på hulken och hade ret kul!!! sedan var det dax att åka hem för idag så har vi spelat innebandy match, så var tvungen att gå upp kl 9 för att dra till meriestad för att spela första serie matchen och det blev 3-3, jag tycker vi var bra men jag tycker inte att min insats va så dära jätte bra!!! men sedan var det bara att duscha och sedan åka hem. Hemma har jag inte orkat göra så mkt, typ suttit vid datorn och provar litte kläder!!! Lisa är i stan och pappa är och kör buss så jag o mamma är ensamma!!! pÖxx påt!!!

Dagens låt: Amy MacDonald - This Is The Life
Dagens bra: 3-3 mot lockeruds 91:or
Dagens dåliga: Det vill du inte veta :/ han<3

skolan

idag så var det skola som vanligt, fick tillbaka mit so prov 27 rätt av 29 , bra tycker jag, men sedan så var det innebandy träning direkt. Det var roligt men sedan kom pappa och hämtade mig och sedan så åkte vi hem. nu sitter jag här och tittar på idol och tänker på alla prov och läxor jag har tills nåsta vecka, men jag orkar inte börja öva , det bara är så, jag orkar inte!!! PÖss på dena dag <3 älskar dej <3

Bestkustcuppen!!!

Nu kommer bilderna!!!
1  2  3   4    5   6 7    8    9   10  11 12  


13

1:alskade laget<3
2: jag o massa folk i bakgrunden
3:laget <3
4: på väg av plan!!!
5: laget <3
6:folk <3
7: folk
8: godis köp, gillar matilds min <3
9: folk <3
10: folk
11: äfter att vi har fåt 2:a pris
12: priset
13: laget + p 93 som också var med <3

TACK FÖR EN UNDERBAR HÄLJ <3

RSS 2.0