560324-17

560324-17



Och här kommer en bild på fölet och Donna (mamman)som jag berättade om en annan dag!!!

Råda idag!!!

560324-16


YOGHURT ÄR VÄRLDIGT GOTT

Idag var vi i råda och lekte lekar sedan så åkte vi tillbaka till skolan för att ha 5-kamp, och jag tror facktidst att det laget som jag var i kom kanske i mitten typ, men resultataet får vi reda på i mon. Vi slutade kl 13.15 så då tog jag 2 bussen hem och när här hemma har jag slappat och grejat litte!!! tack för änu en dag <3

Änu en dag

Som jag skrev igår så har vi ju hälso vecka och idag har vi varit och vandrat på kinekulle, vi gick nästan en mil och det var skit varmt, tillslut kom vi till en kamping där åt vi och sola och endel bada. sedan åkte vi hem igen. Äfter skolan gick jag och alice på stan, jag köpte presenter till min syster som fyller år på fredag. sedan kom pappa och vi åkte hem. Då var det bara och äta och sedan cykla till fotbollen, vi tränade och sedan kollade vi en litten stund på när b-laget spelade match, äfter det så cyklade jag hem och nu sitter jag här, tror jag skal såva snart. så god natt

Hälso vecka!!!



Hej igår började våran hälso vecka (aså arbetslag 4s) den började med att vi började kl 9 (as gööt med såvmorgon) sedan såg vi på film och äfter det så gick vi runt hela staden, Det tyckte jag var en bra start på hälso veckan. Idag har vi gjort en desto jobbigare grej vi har cyklat från dalängen till svalnäs, det var facktidst väldigt jobbigt, men roligt och skönt att ta ett dopp i sjön igen, det var länge sedan nu. Äfter skolan så åkte jag hem och sedan cyklade jag till alice för att sedan cykla till fotbollen, hos alice var oxå becca, vi cyklade vidare och tränade, äfter träningen så cyklade jag hem 1och nu sitter jag här och är halv död för att jag är så tröt. Men jag får la gå o lägga mig snart för i morgon så är det ju en ny dag och då skal vi upp och vandra på kinekule. Godnatt och tack för en rolig dag!!!

Glmde berätta att vi har fåt svaret på det dära proven vi skickade in på fölet i går, och alting verkar vara bra.

I nat!!!

Litte kort om vad som hände i natt.

Donna  (lisas häst) fick föl,  det kom som en chock efter som hon igentligen skulle få föl om 3 till 4 veckor.
Och efter som det var fött så myket för tidigt så var vi ganska säkra på att det inte skulle överleva, men i morses var vetrinären här och alting var normalt förutom att den inte åt, men när jag kom hem från skolan så hade mamma övat med den hela dagen och då kunde den litte om man hjälpte den, vi vet fortfarande inte om det är något fel på fölet, men vetrinärerna har tagit prover så vi skal få svar på det i morgon. BILDER PÅ FÖLET KOMER!!!


mer om melodifestivalen

560324-14

 Nu tängte jag beräta litte mera om melodifestivalen som var igår!!!

Vann gjorde ju Rysland och det tyckte jag inte om,  jag tyckte att Grekland Letland och Ukraina var bäst, eller Sverige var ju bra oxå men det gick ju inte så bra för dem i röstningen sedan, men för Ukraina och Grekland gick det ju bra, Ukraina kom 2a  och och Grekland 3a.

Idag vaknade jag hos Mimmi och vi grejade litte med alt möjligt sedan gick vi och plockade blommor och sedan kom mamma pappa lisa simon tomas och annelie för att fa mors dag, vi åt sedan åkte vi hem, hemma har jag inte  gjort så mkt men nu måste jag dra o kolla en sak vi ses!!!
pöss<3

Grattis på mors dag mamma <3  oså glömde jag säga Grattis till min kära Emilia Axen som fylde år i går<3

melodifestivalen

hej jag bloggade inte igår för då hade jag inte tid för då var det parken och jag hade fult upp hela dagen, men jag kan säga att dagen var ret ok förutom att min mobil blev snodd i skolan, det var piss, och jag vill bara hälsa den som har tat den dra åt helvete, jaja men parken va kul men seg. det var det som hände i går , nu till det som hende idag, vaknade kl halv 1 sedan grejade jag litte. kl 5 åkte jag till mimmi där jag är nu jag skal såva här för mamma och pappa är på fest, nu har bvi kollat på melodifestivalen och jar tycker att rysland var ganska dåliga, så jag tycker att det var fel att de van, menmen det blir ju aldrig som man sjelv tycker. Nu är kl snart halv 1 och jag vil såva!

God natt <3 

Vill bara säga att jag hittade värsta chysta brillorna i går på rydens men har tyvär ingen bild på den  

Bränbolls tunering!!!

Dagen till ära var det bränbollstunering i skolan!!!
Vi började kl 9 men det hade jag  såklart glömt av, så när jag  hade gåt på tidiga bussen så kom jag på det, så då fick jag gå av i otterstad igen och mamma fick hämta mig, sedan tog jag 8 bussen istället. Sedan kom jag ätligen till skolan, Först mötte våran kära klass 7B, och då van vi med ca 20 poäng men litte var det kanske för att 7B svärde ganska mycket (men ärligt talat så tror jag att vi hade vunit endå). Sedan mötte vi 7h (matte klassen) och de var facktidst ganska bra men vi van endå med ca 20 poäng. Så då van vi vårna grupp och då fick vi spela mot 7a där förlorade vi (men jag vet inte med hur mkt) men det kan oxå ha berot på att endel i våran klass fick utbrot på endel andra i klassen, jaja men sen skulle vi möta 7f  och då förlorade vi med 4 poäng det va facktidst ganska surt men men vi kom ju 3 i alla fal och det var vel ganska bra endå tycker jag!!! 

 pöss på dena dag <3 

Nu har det hant!!!

560324-11<------ I
                                                                                                                                                ----------------------------
                                                                                                                                                                                     I
Igår skrev jag ju i min blogg att jag skulle klippa mig idag och att jag inte viste hur,                                  I
 o så la jag ju in bilder, men det blev ingen av bilderna det blev litte anorlunda, men så hära blev det I
Annars har dagen varit lugn, jag har haft matte prov och det kan jag inte påstå gick särskilt bra, menmen annars har dagen varit bra för det har varit KM idag så va har slippit läktionerna och varit och ollat på det istället, Sumpan kom 1a i 800m och 3a i 100m Emma kom 3a i kula Malin kom 2a i 100m och 3a i längd tror jag, jag kan ha glömt något man GRATTIS till alla som van något!!!

Sedan får vi inte glömma den roliga fotbollsträningen idag!!! jag älskar verkligen fotbillen va har så himla roligt, tycker synd om er som har slutat!!! sedan äfter träningen så kollade vi på damlaget de van med 2-0 mot skara. Denise gjorde båda målen!!! GRATTIS  PÖSS O KRAM PÅ DENA DAN

jag kan inte bestemma mig?

560324-10
 Jag nämde ju tidigare att jag skall klippa mig i morgon, men jag vet ortfarande inte hur!!!
 men nu har jag äntligen hittat några frisyrer jag tycker är snögga!!! vad tycker ni??

sommar

560324-9

SÅVIT MED TJEJORNA!!!

560324-8

I går så var det skola och sedan åkte jag med Josse hem, sedan kom Erika och sedan resten av tjejorna så då åkte vi till Emma Gs stuga. Der har vi grillat med mera!!! har haft skit roligt, vi somnade kl ca halv 5 så nu är jag ganska tröt.

Idag har jag annars inte gjort så mkt bara slappat och pluggat inför mate provet i morgon.
Har oxå fot redapå att jag ska klippa mig i morgon!!! men tyvär så vet jag inte hur??

Varit men Alice i hälgen!!!

2 härliga dagar!!! 
 
Har fåt reda på att Gossip Girl börjar på tisdag dät är nåt man inte får missa!!!

Hej nu har jag skaffat blogg!!!

560324-1

RSS 2.0